Kamis, 15 November 2012

midesse, mis pakub pidevat arenguvõimalust ning

See on mitte ainult oma planeedi, või oma riigi, oma riik, oma linna, oma kogukonnas või oma tänav; See on oma ajalugu ja mida te ei kavatse teha midagi. Meie maade ajaloos on midagi, mis tugevdab meile iga aspekt, grand ja kohalikud. ekiosku.com aman Liikumise säilitamine võimaldab meil luua töökohti, ehitada järk-järgult säästvate linnade, inspireerida pikaajalist tuge ja abi kohalikega, kuid mis veelgi tähtsam see võimaldab edendamise tähtsust ajaloolisi paiku, mis esindab meie rahvaste kultuuri, pärandi ja arengut nii, et nad jätkavad olemas ja tulevaste põlvkondade kasvama sügavamat.

Aga...

Mis juhtub, kui praeguse preservationists ja oma jõupingutusi on vaja mitte ainult mööda meie ajalugu läbi need salvestatud vaid ka läbi preservationists uue põlvkonna materiaalse hoonete? Suured probleemid preservationist ühenduste ees on jõuda uutele sihtrühmadele ja on võimalik laiendada üldsuse teadlikkust hüvede säilimise. Seetõttu on oluline, me võtta vajalikke meetmeid ja luua ennetava kavade kohta mida säilitamine tuleviku näeb aasta jooksul tulema. Kuidas uue põlvkonna ajalooline preservationists on kasvatatud hariduse, õiget teavet ja kuidas võtta tegevus on sügav mõju maailma preservationist jõupingutusi.

Tänapäeva noored on üha ilmsemaks, et seal on häiriv ebavõrdsus üldiselt riigi ja kohalike ajalooliste teadmiste ja võimetus mõista tähtsust ajalugu, sest see on seotud nende elu täna.

Nii et mida me teeme, kas me harida meie noored, nii, et nad saavad kaitsta oma ajalugu? Kas me teeme seda hoides neid huvitatud? Jah. Jah.

Programmidesse, mis pakub pidevat arenguvõimalust ning meie noored õppida seda rahvaste maad ja selle riigi kultuuripärandi kasutada meie jõupingutusi. Kaasates autentne käed kogemusi vahendeid, mis paljastavad tohutul hulgal ajaloolises kontekstis, näiteks ajaloolise või kohti, kus toimunud oluliste sündmuste või muud alad, kus minevik on võimalik ühendada praegused struktuurid, saab meie noored sisendama tunnet, Assotsiatsiooni meie ajaloos.

Ajalooline preservationists on sageli tunne, et nad säilitada ajaloo, kultuuripärandi ja kultuuri mis tahes kujul, see leiab; sagedamini kui ei, see on olulised hoone, aga aeg-ajalt, kulub kujul silla või ruudu 33 000 aakrit maad, kuid sel juhul kulub meie praeguse Euroopa noored programmi näol. Meie noored on, kes varsti kontrolli meie rahvas ja tema lugu. Ajalooline preservationists on vaja ühendada meie rahvas ühenduste kasu säilitamine oluline link. Õppimisvõimalusi pakkuvad entusiastid saab kujundada õpilaste teadmiste ja ideede ajalugu ja säilitamise olulisust ning luua tugev vundament, et nad teevad oma eluea jooksul; fondi, mis näitab, kuidas arenenud meie rahvas isegi pidevalt inim-, kultuuri- ja füüsilised muutused toimunud.

Alati on võimalusi, kuidas edendada kaasatust ja meie noored osaleda mis hõlmab lõpuks tööjõu säilitamiseks tulevikus. Andes uue põlvkonna sügavam mõistmine, enda ja maailma nende ümber nende loodud meie rahvas kangast saame jätkata kaitseks välja varem läbi oma füüsilise jääb. Selline tegevus algab kaudu partnerlust kohalike koolide, klubide, organisatsioonide, programmide, töö

Tidak ada komentar:

Posting Komentar